fbpx
Δε - Παρ : 10:00 - 21:00 & Σαβ : 10:00 - 15:00

Λιπογλυπτική

Τι είναι η Λιπογλυπτική ή Liposculpture

Η Λιπογλυπτικη ή Liposculpture είναι μια επεμβατική, άκρως εξειδικευμένη χειρουργική διαδικασία , κατά την οποία επιτυγχάνεται η σμίλευση των γραμμών του σώματος. Πρόκειται για μία διαφορετική φιλοσοφία και προσέγγιση των σωματικών αναλογιών από την λιποαναρρόφηση, χωρίς όμως να την αναιρεί.
Κατά την Λιπογλυπτική επαναπροσδιορίζονται τρισδιάστατα οι αναλογίες του σώματος. Αυτό που τελικά επιτυγχάνεται με την μέθοδο της λιπογλυπτικής, στα χέρια πάντοτε των εξειδικευμένων και έμπειρων Χειρουργών, είναι η δημιουργία των τέλειων και ιδανικών αναλογιών. Ο Χειρουργός αποβλέπει πάντοτε σε ένα αποτέλεσμα αρμονικό, σεβόμενος πάντα τις φυσικές καμπύλες του σώματος.

Σε ποιους απευθύνεται η λιπογλυπτική;

Για να γίνει αντιληπτό σε ποιους απευθύνεται η Λιπογλυπτική θα πρέπει να γίνει αρχικά απολύτως κατανοητή η διαδικασία της. Η πλειοψηφία των ασθενών που επιλέγουν την συγκεκριμένη μέθοδο έχουν ένα υγιές σώμα με συσσώρευση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας. Έτσι η Λιπογλυπτική αποτελεί την ιδανική λύση για οριστική απαλλαγή από τα παραπάνω, σμιλεύοντας αρμονικά το σώμα.

Σε κάθε περίπτωση που όλες οι υπόλοιπες συμβατικές μέθοδοι αποτυγχάνουν να αντιμετωπίσουν το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, η Λιπογλυπτική διορθώνει κάθε ατέλεια σεβόμενη πάντοτε τις αναλογίες και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε σώματος.
Απευθύνεται και είναι ιδανική για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Η Λιπογλυπτική εφαρμόζεται σε:

1. Γλουτούς
2. Μηρούς
3. Γόνατα
4. Κοιλιά/ Πλαϊνά κοιλιάς
5. Ράχη
6. Γάμπες
7. Περιοχή αστραγάλων
8. Στήθος (αντιμετώπιση γυναικομαστίας)
9. Περιοχή κάτω γνάθου (διπλοσάγονο)

Ποια είναι η διαδικασία της λιπογλυπτικής;

1. Τομές 1-2 mm σε σημεία όπου να μην γίνονται εύκολα αντιληπτές (Χωρίς ράμματα)
2. Έγχυση υποδόριας τοπικής αναισθησίας
3. Χρήση Laser, όπου επιτυγχάνεται η υγροποίηση του υποδόριου λιπώδους ιστού (ατραυματική απομάκρυνση) και καταστροφή των λιποαποθηκών (μόνιμο αποτέλεσμα)
4. Εφαρμογή ειδικών τεχνικών, όπου εξασφαλίζεται η απομάκρυνση του υγροποιημένου υποδόριου λιπώδους ιστού με ταυτόχρονη σμίλευση των γραμμών του σώματος. (3D advanced liposculpture, pre-tunneling technique, equalization technique).
Επιτυγχάνεται μόνιμο αποτέλεσμα και άμεση ανάρρωση και επιστροφή στην καθημερινότητα, χωρίς περιορισμούς.

Ποια είναι τα μετεγχειρητικά Must της Λιπογλυπτικής;

1. Διατήρηση σταθερού του σωματικού βάρους για όσο διάστημα εξελίσσεται το φαινόμενο. Μείωση του σωματικού βάρους και του BMI απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα.
2 Διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και σωστών διατροφικών επιλογών
3. Προσθήκη άσκησης στην καθημερινότητα
4. Λεκτικό και όχι μόνο μασάζ στις χειρουργηθείσες περιοχές
5. Σημαντική πρόσληψη υγρών ημερησίως

Η Λιπογλυπτική (Advanced Liposculpture) αποτελεί την απόλυτη επιλογή για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, σμιλεύοντας παράλληλα τις γραμμές του σώματος, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα εντυπωσιακό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Υπό την προϋπόθεση ότι η συγκεκριμένη χειρουργική διαδικασία εκτελείται και καθοδηγείται πάντοτε από έναν απόλυτα εξειδικευμένο και έμπειρο Χειρουργό.

Dr. Galanakis Themis, MD, BCGS, FEBS
Board Certified Surgeon
CEO of SurgiShape Med. Clinic

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μοναδική εμπειρία η επίσκεψή μου στην Surgishape Medical Clinic! Βοηθήθηκα ουσιαστικά με Laser λιποαναρρόφηση και παρά τα όσα είχα ακούσει τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά μοναδικά (και μόνιμα).

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα που με τη γνώση και την εμπειρία τους με βοήθησαν να νιώσω καλύτερα για τον εαυτό μου και το σώμα μου!»

Μαρία Κ

Είχα ταλαιπωρηθεί για αρκετό καιρό με δίαιτες και άσκηση για να χάσω κάποια περιττά κιλά, όμως σε ορισμένες περιοχές δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, μία γνωστή μου, η οποία είχε επισκεφτεί την Surgishape Medical Clinic, με παρότρυνε να την επισκεφτώ κι εγώ για να βρω οριστική λύση στο πρόβλημά μου.  Εκεί μου προτάθηκε από τους εξειδικευμένους ιατρούς της κλινικής να υποβληθώ σε λιποαναρρόφηση Smartlipo. Για μένα θεωρείται πλέον από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη θεραπεία για τα ψωμάκια και με την σειρά μου την προτείνω ήδη στον κύκλο μου! Δεν έχω κανένα σημάδι που να δείχνει ότι έκανα κάποια επέμβαση και το σημαντικότερο δεν είχα σχεδόν καθόλου πόνο μετά από αυτήν!

Κωνσταντίνα Ντ.

Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική. Είχα πάντα ανησυχία για το αποτέλεσμα σε περίπτωση που έκανα κάποια θεραπεία στο πρόσωπό μου. Δεν ήθελα να φαίνομαι πολύ «παγωμένη», ούτε να χάσω τελείως την εκφραστικότητά μου. Βρήκα τη λύση στη Surgishape Medical Clinic. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα το οποίο φαίνεται εντελώς φυσικό. Καθώς το δέρμα μου είναι ευαίσθητο είχα κάποιους μικρούς ερεθισμούς στην περιοχή του κούτελου οι οποίες όμως υποχώρησαν μέσα σε λίγες ώρες. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τους ευχαριστήσω όλους για την φροντίδα τους και το ενδιαφέρον τους.

Αργυρώ Κ.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
?>