Λιπογλυπτική

Τι είναι η Λιπογλυπτική ή Liposculpture

Η Λιπογλυπτικη ή Liposculpture είναι μια επεμβατική, άκρως εξειδικευμένη χειρουργική διαδικασία , κατά την οποία επιτυγχάνεται η σμίλευση των γραμμών του σώματος. Πρόκειται για μία διαφορετική φιλοσοφία και προσέγγιση των σωματικών αναλογιών από την λιποαναρρόφηση, χωρίς όμως να την αναιρεί.
Κατά την Λιπογλυπτική επαναπροσδιορίζονται τρισδιάστατα οι αναλογίες του σώματος. Αυτό που τελικά επιτυγχάνεται με την μέθοδο της λιπογλυπτικής, στα χέρια πάντοτε των εξειδικευμένων και έμπειρων Χειρουργών, είναι η δημιουργία των τέλειων και ιδανικών αναλογιών. Ο Χειρουργός αποβλέπει πάντοτε σε ένα αποτέλεσμα αρμονικό, σεβόμενος πάντα τις φυσικές καμπύλες του σώματος.

Σε ποιους απευθύνεται η λιπογλυπτική;

Για να γίνει αντιληπτό σε ποιους απευθύνεται η Λιπογλυπτική θα πρέπει να γίνει αρχικά απολύτως κατανοητή η διαδικασία της. Η πλειοψηφία των ασθενών που επιλέγουν την συγκεκριμένη μέθοδο έχουν ένα υγιές σώμα με συσσώρευση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας. Έτσι η Λιπογλυπτική αποτελεί την ιδανική λύση για οριστική απαλλαγή από τα παραπάνω, σμιλεύοντας αρμονικά το σώμα.

Σε κάθε περίπτωση που όλες οι υπόλοιπες συμβατικές μέθοδοι αποτυγχάνουν να αντιμετωπίσουν το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, η Λιπογλυπτική διορθώνει κάθε ατέλεια σεβόμενη πάντοτε τις αναλογίες και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε σώματος.
Απευθύνεται και είναι ιδανική για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Η Λιπογλυπτική εφαρμόζεται σε:

1. Γλουτούς
2. Μηρούς
3. Γόνατα
4. Κοιλιά/ Πλαϊνά κοιλιάς
5. Ράχη
6. Γάμπες
7. Περιοχή αστραγάλων
8. Στήθος (αντιμετώπιση γυναικομαστίας)
9. Περιοχή κάτω γνάθου (διπλοσάγονο)

Ποια είναι η διαδικασία της λιπογλυπτικής;

1. Τομές 1-2 mm σε σημεία όπου να μην γίνονται εύκολα αντιληπτές (Χωρίς ράμματα)
2. Έγχυση υποδόριας τοπικής αναισθησίας
3. Χρήση Laser, όπου επιτυγχάνεται η υγροποίηση του υποδόριου λιπώδους ιστού (ατραυματική απομάκρυνση) και καταστροφή των λιποαποθηκών (μόνιμο αποτέλεσμα)
4. Εφαρμογή ειδικών τεχνικών, όπου εξασφαλίζεται η απομάκρυνση του υγροποιημένου υποδόριου λιπώδους ιστού με ταυτόχρονη σμίλευση των γραμμών του σώματος. (3D advanced liposculpture, pre-tunneling technique, equalization technique).
Επιτυγχάνεται μόνιμο αποτέλεσμα και άμεση ανάρρωση και επιστροφή στην καθημερινότητα, χωρίς περιορισμούς.

Ποια είναι τα μετεγχειρητικά Must της Λιπογλυπτικής;

1. Διατήρηση σταθερού του σωματικού βάρους για όσο διάστημα εξελίσσεται το φαινόμενο. Μείωση του σωματικού βάρους και του BMI απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα.
2 Διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και σωστών διατροφικών επιλογών
3. Προσθήκη άσκησης στην καθημερινότητα
4. Λεκτικό και όχι μόνο μασάζ στις χειρουργηθείσες περιοχές
5. Σημαντική πρόσληψη υγρών ημερησίως

Η Λιπογλυπτική (Advanced Liposculpture) αποτελεί την απόλυτη επιλογή για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, σμιλεύοντας παράλληλα τις γραμμές του σώματος, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα εντυπωσιακό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Υπό την προϋπόθεση ότι η συγκεκριμένη χειρουργική διαδικασία εκτελείται και καθοδηγείται πάντοτε από έναν απόλυτα εξειδικευμένο και έμπειρο Χειρουργό.

Dr. Galanakis Themis, MD, BCGS, FEBS
Board Certified Surgeon
CEO of SurgiShape Med. Clinic

Εικοινωνία Εικοινωνία

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00