Μεσοθεραπεία Προσώπου

Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου;

Η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί μία από τις πλέον αγαπημένες θεραπείες της σύγχρονης κοσμητικής ιατρικής. Ο λόγος για τον οποίο έχει κατακτήσει την κορυφή των αντιγηραντικών θεραπειών είναι η σχετικά απλή διαδικασία συγκριτικά με τη μεγάλη αποτελεσματικότητα της. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη μεσοθεραπεία διενεργούνται πολλαπλές μικροενέσεις στο μεσόδερμα, εγχύοντας μικροσκοπικές ποσότητες από θρεπτικά για το δέρμα διαλύματα.

Ποια είναι η επίδραση που έχει η μεσοθεραπεία στο δέρμα μας;

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στο μεσόδερμα. Το μεσόδερμα ή χόριο είναι ο ενδιάμεσος ιστός που συνδέει το δέρμα με τους υπόλοιπους ιστούς. Σε εκείνο το στρώμα δέρματος παράγονται ειδικές δομικές πρωτεΐνες όπως το κολλαγόνο, η ελαστινή και το υαλουρονικό οξύ.

Με την πάροδο της ηλικίας, η παραγωγή των πρωτεϊνών μειώνεται και σταδιακά η επιδερμίδα χάνει τη σφριγηλότητα και τον όγκο της. Προκειμένου να αναδομηθεί το δέρμα, έχει ανάγκη από βιταμίνες και ουσίες που επαναφέρουν την ελαστικότητα μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων. Αυτό ακριβώς πετυχαίνει η μεσοθεραπεία μεταφέροντας πλούσια σε θρεπτικές ουσίες σκευάσματα στην περιοχή του δέρματος που την έχει περισσότερο ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί τη λύση για:

  • Την άμεση λείανση ρυτίδων
  • Τη σύσφιξη του δέρματος
  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Την βελτίωση της μικροκυκλοφορίας

Ποιες ουσίες περιέχονται στα διαλύματα που εφαρμόζονται στη Μεσοθεραπεία προσώπου;

Στη μεσοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιούνται ουσίες με ισχυρή αντιγηραντική δράση με συμπλέγματα βιταμινών. Κυριότερες εκ των θρεπτικών συστατικών είναι οι Βιταμίνες C, E, A, D και της ομάδας Β. Η καθεμία ξεχωριστά κατέχει σημαντικό ρόλο στην αντιγήρανση του προσώπου. Τα χαρακτηριστικά εκείνα που ξεχωρίζουν είναι η  αντιοξειδωτική δράση, η ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας, σύνθεση του ασβεστίου και η παραγωγή κολλαγόνου.

Εκτός των βιταμινών, τα σκευάσματα απαρτίζονται και από άλλα θρεπτικά συστατικά όπως αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία: στοιχεία απαραίτητα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπλέον στο διάλυμα της μεσοθεραπείας περιέχονται στοιχεία όπως το συνένζυμο Q10 -γνωστό για την αντιγηραντική του δράση.

Τέλος, με τη μεσοθεραπεία αποσκοπείται η ενυδάτωση εκ των έσω, κάτι που καθίσταται εφικτό με την προσθήκη Υαλουρονικού οξέος.

Ποια είναι η διαδικασία της μεσοθεραπείας και σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί;

Η διαδικασία της μεσοθεραπείας είναι απλή. Με πολύ λεπτές, ειδικά σχεδιασμένες βελόνες είσαγεται στο μεσόδερμα (0,3-0,5 εκατοστά από την επιφάνεια της επιδερμίδας) πολύ μικρή ποσότητα του διαλύματος της μεσοθεραπείας.

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μία θεραπεία η οποία ενδείκνυται για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Αυτό σημαίνει ότι η αντιοξειδωτική δράση των συστατικών μπορεί να εφαρμοστεί επιτυχώς στο λαιμό, το ντεκολτέ ακόμη και τα χέρια.

Ποια είναι τα διαλύματα μεσοθεραπείας που εφαρμόζουμε στην κλινική Surgishape;

Στη Surgishape η φιλοσοφία της κλινικής να παρέχει προηγμένες θεραπείες ομορφιάς συμβαδίζει με την ποιότητα των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται. Επιθυμώντας να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία ανανέωσης και ομορφιάς στη Surgishape, η αναγέννηση του προσώπου έχει όνομα. Επιλέγουμε διαλύματα της Professional Derma Jalupro.

Γνωρίζοντας ότι κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική με τις δικές της μοναδικές ανάγκες, στην κλινική μας χρησιμοποιούμε δύο διαφορετικά διαλύματα της εταιρείας. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Τι όμως τα διαφοροποιεί; Το Jalupro High molecular weight (HMW), βρίσκεται σε προγεμισμένη σύριγγα και η δράση της είναι ακόμη πιο ισχυρή από εκείνη του απλού διαλύματος. Το υψηλότερο μοριακό βάρος, καθιστά την αποτελεσματικότητα της εξαιρετική ακόμη και στην καταπολέμηση των λεπτών ρυτίδων.

O CEO της κλινικής Surgishape, Dr Θεμιστοκλής Γαλανάκης με την εξειδικευμένη και άρτια εκπαιδευμένη ιατρική του ομάδα σας εγγυάται την αναγέννηση και εις βάθος αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου σας.

Εικοινωνία Εικοινωνία

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00