fbpx
Δε - Παρ : 10:00 - 21:00 & Σαβ : 10:00 - 15:00

Laser Αποτρίχωση – Soprano Ice Platinum

αποτρίχωση soprano ICE

Οριστική αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος & όλες τις εποχές του χρόνου!

Είναι γεγονός πως οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης, όπως το ξύρισμα και το κερί τείνουν να εξαφανισθούν τελείως. Ακόμα και οι πάλαι ποτέ καινοτόμες λύσεις οριστικής αποτρίχωσης, όπως η φωτόλυση, παραχωρούν σιγά σιγά τη θέση τους σε ακόμα πιο σύγχρονες τεχνικές.

Η Κλινική Surgishape Medical Clinic έχει επιλέξει να εργαστεί αποκλειστικά με το Σύστημα Αποτρίχωσης Soprano ICE Platinum. Αποτελεί το μοναδικό σύστημα αποτρίχωσης παγκοσμίως που διαθέτει τεχνολογία τριπλής συστοιχίας διόδων, συνδυάζοντας ακτίνες laser σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως επεμβαίνει σε τρία διαφορετικά βάθη ιστών, επηρεάζοντας διαφορετικές ανατομικές δομές του θύλακα της τρίχας. Γι’ αυτόν το λόγο το Σύστημα Αποτρίχωσης Soprano ICE Platinum  αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη μέθοδο laser  αποτρίχωσης σήμερα.

Τεχνολογία Τριπλής Στόχευσης

Οι τρεις μέθοδοι αποτρίχωσης που χρησιμοποιούνται ευρέως συγκεντρώνουν τα πλεονεκτήματά τους στην κεφαλή laser του Soprano ICE Platinum.

  1. Laser Αλεξανδρίτη:  Με μήκος κύματος 755nm προσφέρει ισχυρή απορρόφηση ενέργειας, καθιστώντας το ιδανικό για πιο σκουρόχρωμες τρίχες σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.
  2. Διοδικό Laser: Το μήκος κύματος σε αυτόν τον τύπο laser είναι στα 810nm. Με υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγαλύτερη επιφάνεια δράσης είναι ιδανικό και για σκουρόχρωμα δέρματα, προσφέροντας ταχύτατες συνεδρίες αποτρίχωσης.
  3. YAG Laser: Με ακόμη μεγαλύτερο μήκος κύματος, στα 1064nm διεισδύει βαθύτερα στο θύλακα της τρίχας από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Αποτελεί ιδανική λύση για σκουρόχρωμα δέρματα και πιο σκούρες και ανθεκτικές τρίχες.

 Τεχνική SHR (Super Hair Removal)

Το ακρωνύμιο SHR δεν αναφέρεται σε κάποιο προϊόν, ή σε εμπορικό σήμα. Πρόκειται για μία αποτελεσματική τεχνική αποτρίχωσης, της οποίας το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η χρήση αδεσμοποίητου φωτός. Αντί να εκθέτει τους θύλακες της τρίχας σε έναν μόνο παλμό υψηλής ενέργειας, λειτουργεί με σταδιακή θέρμανση του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο δρα αποτελεσματικά στο θύλακα εμποδίζοντας την εκ νέου ανάπτυξη τριχών, ενώ δεν προκαλεί κανέναν τραυματισμό στο δέρμα.

Οι πολλαπλές επαναλήψεις σύντομων παλμών δρουν βαθιά στο χόριο επιτυγχάνοντας αποτελεσματική συσσώρευση θερμότητας. Ταυτοχρόνως η τεχνική σάρωσης In-motion που χρησιμοποιείται περιλαμβάνει την επανειλημμένη μετακίνηση της κεφαλής στην περιοχή θεραπείας. Αυτό εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη ενώ η τεχνολογία ICE ψύχει την ίδια στιγμή το δέρμα προσφέροντας μία ομαλή θεραπεία αποτρίχωσης.

Προετοιμασία δέρματος πριν την αποτρίχωση με Soprano ICE Platinum

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, κατά την αποτρίχωση με το σύστημα Soprano ICE Platinum, το δέρμα θα πρέπει να είναι τελείως λείο. Συνίσταται το ξύρισμα 24 ώρες πριν τη θεραπεία, ανάλογα με το ρυθμό ανάπτυξης των τριχών του κάθε ατόμου.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν

Η απάντηση στο ερώτημα πόσες θεραπείες θα χρειαστούν έως ότου απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητε τριχοφυΐα, εξαρτάται από τους ατομικούς παράγοντες κάθε δέρματος και κάθε οργανισμού. Συνήθως ένας εξειδικευμένος Ιατρός είναι σε θέση να προσεγγίσει με ακρίβεια τον αριθμό των εφαρμογών που είναι απαραίτητες.

Γενικά η αποτρίχωση με laser  δρα οριστικά εναντίον των τριχών που βρίσκονται στη φάση της αναγέννησης. Δεν είναι όμως όλες οι τρίχες του σώματος στην ίδια φάση την ίδια χρονική στιγμή. Γι’ αυτόν το λόγο είναι απαραίτητες κάποιες επαναλήψεις της εφαρμογής, κατά μέσο όρο ανά 4 – 8 εβδομάδες.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δείτε εντυπωσιακή μείωση της τριχοφυΐας. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται 6-8 συνεδρίες ανά περιοχή για οριστικό αποτέλεσμα.

Για ποια δέρματα είναι κατάλληλο το Soprano ICE Platinum

Το Soprano ICE Platinum, μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο, έως τον πιο σκουρόχρωμο. Επιπλέον αποτελεί την καταλληλότερη μέθοδο αποτρίχωσης για τους άνδρες, καθώς η τριπλή στόχευση δρα πολύ αποτελεσματικά στις ανθεκτικές ανδρικές τρίχες.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με την τεχνολογία και την αποτελεσματικότητα του Soprano ICE Platinum, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στην Surgishape Medical Clinic και να ζητήσετε απαντήσεις από το εξειδικευμένο προσωπικό της Κλινικής.