Laser Αποτρίχωση – Διοδικό Laser τελευταίας γενιάς

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

2109911800

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Είναι γεγονός πως οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης, όπως το ξύρισμα και το κερί τείνουν να εξαφανισθούν τελείως. Ακόμα και οι πάλαι ποτέ καινοτόμες λύσεις οριστικής αποτρίχωσης, όπως η φωτόλυση, παραχωρούν σιγά σιγά τη θέση τους σε ακόμα πιο σύγχρονες τεχνικές.

Η Κλινική Surgishape Medical Clinic έχει επιλέξει το πιο σύγχρονο σύστημα αποτρίχωσης με Διοδικό  Laser  τελευταίας γενιάς Αποτελεί το πιο κιαινοτόμο σύστημα αποτρίχωσης παγκοσμίως που διαθέτει τεχνολογία τριπλής συστοιχίας διόδων, συνδυάζοντας ακτίνες laser σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως επεμβαίνει σε τρία διαφορετικά βάθη ιστών, επηρεάζοντας διαφορετικές ανατομικές δομές του θύλακα της τρίχας. Γι’ αυτόν το λόγο το Σύστημα Αποτρίχωσης με Διοδικό Laser  τελευταίας γενιάς  αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη μέθοδο laser  αποτρίχωσης σήμερα.

Η ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ & ΑΣΦΑΛΗΣ  ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 

Surgishape Medical Clinic

2109911800

Τεχνολογία Τριπλής Στόχευσης

Οι τρεις μέθοδοι αποτρίχωσης που χρησιμοποιούνται ευρέως συγκεντρώνουν τα πλεονεκτήματά τους στην κεφαλή Διοδικού Laser  τελευταίας γενιάς.

  1. Laser Αλεξανδρίτη:  Με μήκος κύματος 755nm προσφέρει ισχυρή απορρόφηση ενέργειας, καθιστώντας το ιδανικό για πιο σκουρόχρωμες τρίχες σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.
  2. Διοδικό Laser: Το μήκος κύματος σε αυτόν τον τύπο laser είναι στα 810nm. Με υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγαλύτερη επιφάνεια δράσης είναι ιδανικό και για σκουρόχρωμα δέρματα, προσφέροντας ταχύτατες συνεδρίες αποτρίχωσης.
  3. YAG Laser: Με ακόμη μεγαλύτερο μήκος κύματος, στα 1064nm διεισδύει βαθύτερα στο θύλακα της τρίχας από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Αποτελεί ιδανική λύση για σκουρόχρωμα δέρματα και πιο σκούρες και ανθεκτικές τρίχες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

2109911800

 Τεχνική SHR (Super Hair Removal)

Το ακρωνύμιο SHR δεν αναφέρεται σε κάποιο προϊόν, ή σε εμπορικό σήμα. Πρόκειται για μία αποτελεσματική τεχνική αποτρίχωσης, της οποίας το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η χρήση αδεσμοποίητου φωτός. Αντί να εκθέτει τους θύλακες της τρίχας σε έναν μόνο παλμό υψηλής ενέργειας, λειτουργεί με σταδιακή θέρμανση του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο δρα αποτελεσματικά στο θύλακα εμποδίζοντας την εκ νέου ανάπτυξη τριχών, ενώ δεν προκαλεί κανέναν τραυματισμό στο δέρμα.

Οι πολλαπλές επαναλήψεις σύντομων παλμών δρουν βαθιά στο χόριο επιτυγχάνοντας αποτελεσματική συσσώρευση θερμότητας. Ταυτοχρόνως η τεχνική σάρωσης In-motion που χρησιμοποιείται περιλαμβάνει την επανειλημμένη μετακίνηση της κεφαλής στην περιοχή θεραπείας. Αυτό εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη ενώ η τεχνολογία ICE ψύχει την ίδια στιγμή το δέρμα προσφέροντας μία ομαλή θεραπεία αποτρίχωσης.

ΑΝΩΔΥΝΗ | ΟΡΙΣΤΙΚΗ | ΣΥΝΤΟΜΗ | ΑΣΦΑΛΗΣ

Προετοιμασία δέρματος πριν την αποτρίχωση με Διοδικό Laser  τελευταίας γενιάς

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, κατά την αποτρίχωση με Διοδικό Laser, το δέρμα θα πρέπει να είναι τελείως λείο. Συνίσταται το ξύρισμα 24 ώρες πριν τη θεραπεία, ανάλογα με το ρυθμό ανάπτυξης των τριχών του κάθε ατόμου.

αποτρίχωση soprano ICE

Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν

Η απάντηση στο ερώτημα πόσες θεραπείες θα χρειαστούν έως ότου απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητε τριχοφυΐα, εξαρτάται από τους ατομικούς παράγοντες κάθε δέρματος και κάθε οργανισμού. Συνήθως ένας εξειδικευμένος Ιατρός είναι σε θέση να προσεγγίσει με ακρίβεια τον αριθμό των εφαρμογών που είναι απαραίτητες.

εντυπωσιακο αποτελεσμα απο την πρωτη συνεδρια

Surgishape Medical Clinic

2109911800

Γενικά η αποτρίχωση με laser  δρα οριστικά εναντίον των τριχών που βρίσκονται στη φάση της αναγέννησης. Δεν είναι όμως όλες οι τρίχες του σώματος στην ίδια φάση την ίδια χρονική στιγμή. Γι’ αυτόν το λόγο είναι απαραίτητες κάποιες επαναλήψεις της εφαρμογής, κατά μέσο όρο ανά 4 – 8 εβδομάδες.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δείτε εντυπωσιακή μείωση της τριχοφυΐας. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται 6-8 συνεδρίες ανά περιοχή για οριστικό αποτέλεσμα.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ Surgishape Medical Clinic  ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

2109911800

Για ποια δέρματα είναι κατάλληλο το Διοδικό Laser  τελευταίας γενιάς

Το Διοδικό Laser, μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο, έως τον πιο σκουρόχρωμο. Επιπλέον αποτελεί την καταλληλότερη μέθοδο αποτρίχωσης για τους άνδρες, καθώς η τριπλή στόχευση δρα πολύ αποτελεσματικά στις ανθεκτικές ανδρικές τρίχες.

Surgishape Medical Clinic

2109911800

Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με την τεχνολογία και την αποτελεσματικότητα του Διοδικού Laser  τελευταίας γενιάς, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στην Surgishape Medical Clinic και να ζητήσετε απαντήσεις από το εξειδικευμένο προσωπικό της Κλινικής.

Εικοινωνία Εικοινωνία

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00