fbpx
Δε - Παρ : 10:00 - 21:00 & Σαβ : 10:00 - 15:00

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ

Πρόκειται για μία μη επεμβατική λύση στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, εφόσον συνδυαστεί και με τα ειδικά ενέσιμα διαλύματα που συμβάλλουν στην βελτίωση και εξαφάνιση του «φλοιού πορτοκαλιού». (Celluform)

Η θεραπεία πραγματοποιείται σε επίπεδο ιατρείου, με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας στην περιοχή που θα αντιμετωπιστεί η συσσώρευση του υποδόριου λιπώδους ιστού, όπου και γίνονται μικρές ενεσούλες με την χρήση πολύ λεπτής βελόνης σε συγκεκριμένες δόσεις  στην πάσχουσα και προβληματική περιοχή. Εγχύονται, λοιπόν, εκεί ουσίες όπως φωσφατυδιλοχολίνη (προέρχεται από την λεκιθίνη της σόγιας και έχει πολύ ισχυρή λIποδιαλυτική δράση), καφεΐνη, αμινοξέα, αντιοξειδωτικοί παράγοντες και βιταμίνες που συμβάλλουν και ενισχύουν την διαδικασία της λιπόλυσης. Η φωσφατιδυλοχολίνη είναι αποτελεσματική και ως μονοθεραπεία αλλά και σε συνδυασμό με δεοξυχολικό οξύ, καρνιτίνη, οργανικό πυρίτιο και DMAE. Ουσιαστικά εγχύοντας τις ουσίες αυτές στοχεύουμε στους υποδοχείς των λιποκυττάρων. Οι υποδοχείς, η διέγερση των οποίων, συμβάλλει στην λιπόλυση είναι οι υποδοχείς Β σε αντίθεση με τους υποδοχείς Α που συμβάλλουν στην διαδικασία λιπογέννεσης. Μέσω, λοιπόν, της διέγερσης των υποδοχέων επιτυγχάνεται καταστροφή του κυτταρικού τοιχώματος των λιπωδών κυττάρων, τα οποία ακολούθως αποβάλλονται μέσω μεταβολικών οδών.

Έτσι, αφού ο Ειδικός Ιατρός εξετάσει, αναγνωρίσει και εκτιμήσει το μέγεθος του προβλήματος εξατομικευμένα, εν συνεχεία αποφασίζεται ο τρόπος αντιμετώπισης, ο οποίος ουσιαστικά στοχεύει στην ενίσχυση λειτουργίας των υποδοχέων Β και αναστολή λειτουργίας των υποδοχέων Α (Lipolysis vs Lipogenesis). Έτσι ώστε να ξεκινήσει η λιπόλυση στην προβληματική περιοχή μετά την έγχυση των ειδικών διαλυμάτων , τα οποία συνδυαζόμενα και με ειδικά διαλύματα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας (Celluform) βελτιστοποιούν και απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα, έχοντας όχι μόνο μείωση πόντων αλλά και βελτίωση και λείανση της υφής της πάσχουσας περιοχής με συνοδό σύσφιγξη λόγω της παραγωγής νέου κολλαγόνου.

Πρόκειται για μία γρήγορη, απλή, χωρίς παρενέργειες διαδικασία , η οποία γίνεται σε επίπεδο ιατρείου με την εφαρμογή μόνο τοπικής κρέμας. Ουσιαστικά, για να έχουμε ένα ωραίο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα απαιτούνται κατά μέσο όρο και ανάλογα με το πρόβλημα περίπου 6 θεραπείες, όπου η κάθε συνεδρία θα πρέπει να απέχει από την άλλη 20-30 ημέρες.

Η μεσοθεραπεία λιπολύσης αποτελεί σήμερα σημαντικό όπλο στην φαρέτρα του Εξειδικευμένου Ιατρού για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και συνδυάζεται εξαιρετικά και με την Laser και Power- Assisted Liposuction για την καταστροφή και του τελευταίου λιπώδους κυττάρου στην πάσχουσα περιοχή.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μοναδική εμπειρία η επίσκεψή μου στην Surgishape Medical Clinic! Βοηθήθηκα ουσιαστικά με Laser λιποαναρρόφηση και παρά τα όσα είχα ακούσει τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά μοναδικά (και μόνιμα).

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα που με τη γνώση και την εμπειρία τους με βοήθησαν να νιώσω καλύτερα για τον εαυτό μου και το σώμα μου!»

Μαρία Κ

Είχα ταλαιπωρηθεί για αρκετό καιρό με δίαιτες και άσκηση για να χάσω κάποια περιττά κιλά, όμως σε ορισμένες περιοχές δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, μία γνωστή μου, η οποία είχε επισκεφτεί την Surgishape Medical Clinic, με παρότρυνε να την επισκεφτώ κι εγώ για να βρω οριστική λύση στο πρόβλημά μου.  Εκεί μου προτάθηκε από τους εξειδικευμένους ιατρούς της κλινικής να υποβληθώ σε λιποαναρρόφηση Smartlipo. Για μένα θεωρείται πλέον από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη θεραπεία για τα ψωμάκια και με την σειρά μου την προτείνω ήδη στον κύκλο μου! Δεν έχω κανένα σημάδι που να δείχνει ότι έκανα κάποια επέμβαση και το σημαντικότερο δεν είχα σχεδόν καθόλου πόνο μετά από αυτήν!

Κωνσταντίνα Ντ.

Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική. Είχα πάντα ανησυχία για το αποτέλεσμα σε περίπτωση που έκανα κάποια θεραπεία στο πρόσωπό μου. Δεν ήθελα να φαίνομαι πολύ «παγωμένη», ούτε να χάσω τελείως την εκφραστικότητά μου. Βρήκα τη λύση στη Surgishape Medical Clinic. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα το οποίο φαίνεται εντελώς φυσικό. Καθώς το δέρμα μου είναι ευαίσθητο είχα κάποιους μικρούς ερεθισμούς στην περιοχή του κούτελου οι οποίες όμως υποχώρησαν μέσα σε λίγες ώρες. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τους ευχαριστήσω όλους για την φροντίδα τους και το ενδιαφέρον τους.

Αργυρώ Κ.

Το smartlipo είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει κάθε γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη. Το «τόλμησα» μετά από τις 2 γέννες που ναι μεν μου χάρισαν τα 2 υπέροχα παιδάκια μου, αφήνοντας όμως ταλαιπωρημένη και χαλαρωμένη την περιοχή της κοιλιάς.

Εμπιστεύτηκα την Surgishape Medical Clinic και επιβεβαιώθηκε η σωστή μου επιλογή. Ξαναβρήκα την αυτοπεποίθηση μου, πλέον είμαι και μανούλα αλλά και γυναίκα, είναι δύο ιδιότητες απαράβατες που πρέπει να συμβαδίζουν. Ευχαριστώ θερμά για όλα!

Στεφανία I.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
?>