ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ FUE

Τεχνική FUE

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών Follicular Unit Extraction ή αλλιώς FUE αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους Μεταμόσχευσης Θυλακικών Μονάδων (Follicular Unit Hair Transplantation). Πρόκειται για μία μέθοδο εμφύτευσης μαλλιών στην οποία τα τριχοθυλάκια λαμβάνονται από διαφορετικά και διεσπαρμένα σημεία της Δότριας Περιοχής της κεφαλής. Συγκεκριμένα, η μεταμόσχευση μαλλιών  FUE  είναι πλέον η νούμερο ένα μέθοδος  παγκοσμίως, η οποία συνιστά το προηγμένο βήμα της τεχνικής FUT και εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πως πραγματοποιείται;

H Μεταμόσχευση Μαλλιών  FUE  πραγματοποιείται με μεμονωμένη εξαγωγή τριχοθυλακίων από τη ζώνη σταθερής τριχοφυΐας, στο πίσω και πλάγιο μέρος της κεφαλής, και μεταφύτευση αυτών στη λήπτρια περιοχή στην οποία υπάρχει αραίωση.  Συγκεκριμένα, κατά την εμφύτευση μαλλιών με την  μέθοδο FUE, κάθε τριχοθυλάκιο λαμβάνεται μεμονωμένα από διάσπαρτα σημεία της δότριας περιοχής.

Η μέθοδος FUE, ουσιαστικά αναπαράγει τον φυσικό τρόπο έκφυσης των τριχών, καθώς oι τρίχες φυτρώνουν ανά σύνολα 1 έως 4 τριχών, τα τριχοθυλάκια. Εν συνεχεία, η μέθοδος FUE αξιοποιεί τη σταθερή τριχοφυΐα της Βρεγματικής και Ινιακής Χώρας της κεφαλής, η οποία αντιστέκεται στην τριχόπτωση, με λήψη των τριχοθυλακίων των αναφερόμενων περιοχών, μεταφορά και έπειτα μεταφύτευση τους στα μέρη τα οποία παρουσιάζουν αραίωση.

Τα νέα μαλλιά αναπτύσσονται κανονικά βάσει του φυσικού τρόπου έκφυσης, χωρίς να διατρέχεται κίνδυνος αποδυνάμωσης και απόπτωσης των τριχών.

Έτσι λοιπόν, οι δυνατότητες που παρέχει η Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE, η υψηλού επιπέδου χειρουργική ικανότητα και εμπειρία του ιατρού, καθώς και η αισθητική του αντίληψη, εγγυόνται ένα άρτιο και μόνιμο αποτέλεσμα, υψηλής αισθητικής αξίας.

Πλεονεκτήματα της Mεταμόσχευσης Μαλλιών FUE:

  • Τελείως Ανώδυνη Επέμβαση
  • Ήπια Μετεγχειρητική Πορεία: Συνήθως, μία μικρή ενόχληση στη Δότρια Περιοχή της κεφαλής, η οποία εξασθενεί μετά τα δύο πρώτα 24ωρα της επέμβασης και αντιμετωπίζεται με χορήγηση παυσιπονων.
  • Δεν εμφανίζεται Μετεγχειρητικού Οίδημα:Πολύ σπάνιες περιπτώσεις ατόμων που έχουν κάνει την επέμβαση έχουν οιδήματα ή μικροερεθισμούς.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται η τεχνική FUE;

  • Λήψη μικρού αριθμού τριχοθυλακίων
  • Αραιή Δότρια Περιοχήή  Δότρια Περιοχή με δυσκολίες αποκατάστασης (π.χ. δέρματα που τείνουν να αφήνουν ουλές)
  • Κάλυψη ουλών
  • Σχηματισμός φρυδιών
  • Όταν δεν είναι εφικτή η εφαρμογή της μεθόδου FUT

Αποτελέσματα της Mεταμόσχευσης Μαλλιών FUE:

Oι νέες τρίχες αναπτύσσονται ομαλά αμέσως μετά τη μεταφύτευση τους. Συγκεκριμένα, σε διάστημα 3-5 μηνών, αρχίζουν να είναι ορατά τα πρώτα αποτελέσματα, τα οποία ολοκληρώνονται περίπου στους 10 -12 μήνες. Σε ποσοστό 20% – 80% των μεταμοσχευθέντων τριχών πέφτουν σταδιακά μετά την επέμβαση, γεγονός το οποίο θεωρείται απολύτως φυσιολογικό, διότι στη θέση τους αναπτύσσονται οι νέες τρίχες.

Τα μαλλιά της μεταμόσχευσης δε διαφέρουν από τα υπάρχοντα μαλλιά και  επιδέχονται κανονικά λούσιμο, χτένισμα, κούρεμα καθώς και οποιαδήποτε άλλη κομμωτική διεργασία.

Εικοινωνία Εικοινωνία

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00