fbpx
Δε - Παρ : 10:00 - 21:00 & Σαβ : 10:00 - 15:00

NHMATA ( PDO/COG Lifting Threads )

Τα νήματα είναι απολύτως βιοσυμβατά και βιοαπορροφήσιμα υλικά, 100% ασφαλή , η εφαρμογή των οποίων τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και για την ανόρθωση και σύσφιγξη περιοχών του σώματος, χωρίς την παρέμβαση χειρουργικού νυστεριού. Η εφαρμογή σήμερα των PDO/COG νημάτων τείνει να εξαλείψει πλήρως το χειρουργικό lifting, το οποίο γίνεται σε επίπεδο νοσοκομείου με ταλαιπωρία για τον ασθενή και δημιουργία μεγάλων και, πολλές φορές, αντιαισθητικών ουλών.

Τα νήματα PDO (νήματα πολυδιοξανόνης) κατασκευάζονται από πολυπροπυλένιο, όπως και τα απορροφήσιμα ράμματα, τα οποία χρησιμοποιούνται και στη χειρουργική. Η χρήση του υλικού αυτού γίνεται και στις πολύ ιδιαίτερες οφθαλμολογικές και καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις. Καταλαβαίνει , λοιπόν, κανείς εύκολα την ασφάλεια στη χρήση των συγκεκριμένων υλικών.

Υπάρχουν διάφορα είδη PDO νημάτων τα οποία είτε τοποθετούνται με τη μορφή πλέγματος που ενισχύει εσωτερικά τους ιστούς του σώματος ή του προσώπου διεγείροντας την έκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης και μέσω αυτής της διαδικασίας επέρχεται το lift είτε ενεργούν με άμεση έλξη στους ιστούς για να επιτευχθεί η ανόρθωση. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν τα μονόκλωνα PDO (monofilament PDO’S) καθώς και τα σπειροειδή. (PDO Screw). Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα αγκιστροειδή και πολύ πιο ισχυρά νήματα ανάρτησης τα οποία προκαλούν άμεσα ένα εφέ lifting. (PDO COG) . Τα COG νήματα επιτυγχάνουν άμεση έλξη τόσο του προσώπου όσο και του σώματος και συνήθως τοποθετούνται κατά ζεύγη. Στην περιοχή του προσώπου είναι πολύ αποτελεσματικά για την βελτίωση των γραμμών του  και κυρίως για την διόρθωση του oval και για την πτώση του δέρματος που δημιουργεί τις λεγόμενες «σακούλες». Στα προαναφερθέντα, πολύ συχνά, προβλήματα στο πρόσωπο εξαιρετικό αποτέλεσμα επιφέρουν και τα νήματα πολυγαλακτικού οξέος , με κώνους (cones) από πολυγαλακτικό οξύ, τα οποία συγκρατούν εξίσου εντυπωσιακά τους ιστούς και επιφέρουν άμεσα ένα εφέ lifting στην περιοχή που εφαρμόζονται, με ανάλογα αποτελέσματα με τα κλασσικά νήματα με ακίδες ( barbs). Και αυτή η κατηγορία νημάτων τοποθετείται κατά ζεύγη στις περιοχές του προσώπου ή του σώματος για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα ανόρθωσης των περιοχών που το απαιτούν  λόγω της φυσιολογικής γήρανσης και της απώλειας όγκου που επέρχεται με την πάροδο του χρόνου.

Στο σώμα είναι εξίσου δημοφιλής θεραπεία και επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση των νημάτων άμεση ανόρθωση και σύσφιγξη των περιοχών του σώματος που η χαλάρωση είναι αισθητή και ενοχλεί σημαντικά τους ασθενείς. Εάν δε τα νήματα ανάρτησης ( COG ) συνδυαστούν με τα monofilament PDO σε έδαφος ενός ισχυρού πλέγματος από PDO’S , τότε το αποτέλεσμα απογειώνεται και είναι πραγματικά εντυπωσιακό και εξαιρετικό.

Θα ήθελα να γίνει σαφές ότι τα νήματα είτε τα απλά Monofilament PDO’S είτε τα ισχυρά νήματα ανάρτησης PDO COG είτε τα νήματα με κώνους πολυγαλακτικού οξέος συνδυάζονται εξαιρετικά με την λιποαναρρόφηση είτε αμέσως μετά είτε ετεροχρονισμένα για την βελτιστοποίηση του αποτελέσματος της λιποαναρρόφησης.

Τα νήματα αποτελούν ότι πιο σύγχρονο και εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση του προβλήματος της χαλάρωσης με θεαματικά αποτελέσματα. Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή μέθοδο που γίνεται με τοπική αναισθησία σε επίπεδο ιατρείου με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα με το χειρουργικό lifting χωρίς όμως άσχημες και αντιαισθητικές ουλές.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μοναδική εμπειρία η επίσκεψή μου στην Surgishape Medical Clinic! Βοηθήθηκα ουσιαστικά με Laser λιποαναρρόφηση και παρά τα όσα είχα ακούσει τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά μοναδικά (και μόνιμα).

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα που με τη γνώση και την εμπειρία τους με βοήθησαν να νιώσω καλύτερα για τον εαυτό μου και το σώμα μου!»

Μαρία Κ

Είχα ταλαιπωρηθεί για αρκετό καιρό με δίαιτες και άσκηση για να χάσω κάποια περιττά κιλά, όμως σε ορισμένες περιοχές δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, μία γνωστή μου, η οποία είχε επισκεφτεί την Surgishape Medical Clinic, με παρότρυνε να την επισκεφτώ κι εγώ για να βρω οριστική λύση στο πρόβλημά μου.  Εκεί μου προτάθηκε από τους εξειδικευμένους ιατρούς της κλινικής να υποβληθώ σε λιποαναρρόφηση Smartlipo. Για μένα θεωρείται πλέον από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη θεραπεία για τα ψωμάκια και με την σειρά μου την προτείνω ήδη στον κύκλο μου! Δεν έχω κανένα σημάδι που να δείχνει ότι έκανα κάποια επέμβαση και το σημαντικότερο δεν είχα σχεδόν καθόλου πόνο μετά από αυτήν!

Κωνσταντίνα Ντ.

Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική. Είχα πάντα ανησυχία για το αποτέλεσμα σε περίπτωση που έκανα κάποια θεραπεία στο πρόσωπό μου. Δεν ήθελα να φαίνομαι πολύ «παγωμένη», ούτε να χάσω τελείως την εκφραστικότητά μου. Βρήκα τη λύση στη Surgishape Medical Clinic. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα το οποίο φαίνεται εντελώς φυσικό. Καθώς το δέρμα μου είναι ευαίσθητο είχα κάποιους μικρούς ερεθισμούς στην περιοχή του κούτελου οι οποίες όμως υποχώρησαν μέσα σε λίγες ώρες. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τους ευχαριστήσω όλους για την φροντίδα τους και το ενδιαφέρον τους.

Αργυρώ Κ.

Το smartlipo είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει κάθε γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη. Το «τόλμησα» μετά από τις 2 γέννες που ναι μεν μου χάρισαν τα 2 υπέροχα παιδάκια μου, αφήνοντας όμως ταλαιπωρημένη και χαλαρωμένη την περιοχή της κοιλιάς.

Εμπιστεύτηκα την Surgishape Medical Clinic και επιβεβαιώθηκε η σωστή μου επιλογή. Ξαναβρήκα την αυτοπεποίθηση μου, πλέον είμαι και μανούλα αλλά και γυναίκα, είναι δύο ιδιότητες απαράβατες που πρέπει να συμβαδίζουν. Ευχαριστώ θερμά για όλα!

Στεφανία I.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
?>