fbpx
Δε - Παρ : 10:00 - 21:00 & Σαβ : 10:00 - 15:00

ΠΕΡΙΕΔΡΙΚΟ ΣΥΡΙΓΓΙΟ

Τι είναι το περιεδρικό συρίγγιο;

Το περιεδρικό συρίγγιο είναι η επικοινωνία μεταξύ του εντέρου (εσωτερικό στόμιο) και του δέρματος, η οποία συνήθως εκδηλώνεται με εκροή πύου από το εξωτερικό του στόμιο (δερματικό στόμιο). Το περιεδρικό συρίγγιο είναι συνήθως το κατάλοιπο ενός ατελώς θεραπευθέντος περιεδρικού αποστήματος.

Ποια είναι η θεραπεία;

Η θεραπεία του συριγγίου είναι πάντοτε χειρουργική. Βασικές αρχές της θεραπείας αποτελούν:

  1. Η ανεύρεση και καταστροφή του εσωτερικού στομίου.
  2. Ο εντοπισμός της πορείας του συριγγώδους πόρου και η πλήρης εκτομή του σε όλο το μήκος του, ο περιβρογχισμός του με ράμμα ή η καταστροφή του με κάποια μορφή ενέργειας.
  3. Η αποφυγή τομής ή η όσο το δυνατόν μικρότερη τομή των σφιγκτήρων.

Η ενδοσκοπική εξάχνωση των περιεδρικών συριγγίων με τη χρήση θεραπευτικού LASER  είναι μία σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που δε συνοδεύεται από τομές και ανοικτά τραύματα ελαχιστοποιώντας την ταλαιπωρία των ασθενών που υποβάλλονταν σε κλασικές τεχνικές αποκατάστασης.

Η τεχνική περιλαμβάνει αρχικά τη χαρτογράφηση της πάσχουσας περιοχής (ανεύρεση έξω και έσω στομίου του συριγγώδους πόρου). Επί χρονίων, συνθέτων καταστάσεων, πραγματοποιείται είσοδος μιας μικροκάμερας ώστε να γίνει έλεγχος του εσωτερικού των συριγγωδών πόρων και χαρτογράφησή τους, έχοντας εικόνα σε οθόνη (Τεχνική VAAFT).

Στη συνέχεια, αφού καθαριστούν τα συρίγγια από τους φλεγμονώδεις ιστούς και τα εξιδρώματα, εισάγεται η οπτική ίνα LASER δια του εξωτερικού συριγγώδους στομίου.

1

Η οπτική ίνα εκπέμπει ακτίνα Laser απολύτως ελεγχόμενα, χωρίς να προκαλεί βλάβη σε παρακείμενους ιστούς. Η εφαρμοζόμενη ακτινοβολία στην εσωτερική επιφάνεια του συριγγώδους πόρου προκαλεί μια φωτοθερμική διαδικασία (φωτοπηξία), η οποία εξαχνώνει τα τοιχώματα του συριγγίου και καταλήγει σε αποστείρωση της περιοχής και εν τέλει τη σύγκλειση του συριγγίου με ταχεία επούλωση και σύντομη οριστική αποθεραπεία.

2

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μοναδική εμπειρία η επίσκεψή μου στην Surgishape Medical Clinic! Βοηθήθηκα ουσιαστικά με Laser λιποαναρρόφηση και παρά τα όσα είχα ακούσει τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά μοναδικά (και μόνιμα).

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα που με τη γνώση και την εμπειρία τους με βοήθησαν να νιώσω καλύτερα για τον εαυτό μου και το σώμα μου!»

Μαρία Κ

Είχα ταλαιπωρηθεί για αρκετό καιρό με δίαιτες και άσκηση για να χάσω κάποια περιττά κιλά, όμως σε ορισμένες περιοχές δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, μία γνωστή μου, η οποία είχε επισκεφτεί την Surgishape Medical Clinic, με παρότρυνε να την επισκεφτώ κι εγώ για να βρω οριστική λύση στο πρόβλημά μου.  Εκεί μου προτάθηκε από τους εξειδικευμένους ιατρούς της κλινικής να υποβληθώ σε λιποαναρρόφηση Smartlipo. Για μένα θεωρείται πλέον από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη θεραπεία για τα ψωμάκια και με την σειρά μου την προτείνω ήδη στον κύκλο μου! Δεν έχω κανένα σημάδι που να δείχνει ότι έκανα κάποια επέμβαση και το σημαντικότερο δεν είχα σχεδόν καθόλου πόνο μετά από αυτήν!

Κωνσταντίνα Ντ.

Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική. Είχα πάντα ανησυχία για το αποτέλεσμα σε περίπτωση που έκανα κάποια θεραπεία στο πρόσωπό μου. Δεν ήθελα να φαίνομαι πολύ «παγωμένη», ούτε να χάσω τελείως την εκφραστικότητά μου. Βρήκα τη λύση στη Surgishape Medical Clinic. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα το οποίο φαίνεται εντελώς φυσικό. Καθώς το δέρμα μου είναι ευαίσθητο είχα κάποιους μικρούς ερεθισμούς στην περιοχή του κούτελου οι οποίες όμως υποχώρησαν μέσα σε λίγες ώρες. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τους ευχαριστήσω όλους για την φροντίδα τους και το ενδιαφέρον τους.

Αργυρώ Κ.

Το smartlipo είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει κάθε γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη. Το «τόλμησα» μετά από τις 2 γέννες που ναι μεν μου χάρισαν τα 2 υπέροχα παιδάκια μου, αφήνοντας όμως ταλαιπωρημένη και χαλαρωμένη την περιοχή της κοιλιάς.

Εμπιστεύτηκα την Surgishape Medical Clinic και επιβεβαιώθηκε η σωστή μου επιλογή. Ξαναβρήκα την αυτοπεποίθηση μου, πλέον είμαι και μανούλα αλλά και γυναίκα, είναι δύο ιδιότητες απαράβατες που πρέπει να συμβαδίζουν. Ευχαριστώ θερμά για όλα!

Στεφανία I.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
?>