Categories
Blog Blog

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ: ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Θεραπείες Προσώπου για τα ΧριστούγενναΑν έπρεπε να επιλέξουμε μία εποχή του χρόνου, κατά την οποία θέλουμε να έχουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, αυτή είναι σίγουρα τα Χριστούγεννα. Η αίγλη και η λάμψη της εποχής μετουσιώνεται σε προσωπική ανάγκη του καθενός μας για ανανέωση της εξωτερικής μας εμφάνισης!

Φέτος, οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε έχουν ενισχύσει αυτήν την ανάγκη. Οι περισσότεροι παραδέχονται πως παρόλο που έχουν περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις κοινωνικές συναναστροφές επιθυμούν να περιποιηθούν τον εαυτό τους και την εξωτερική τους εμφάνιση, ίσως περισσότερο από ποτέ.

Στην αρχή της πανδημίας ο αριθμός των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων σε ολόκληρο τον κόσμο παρουσίασε μια πτωτική τάση. Στο δεύτερο κύμα, ωστόσο, παρατηρούμε πολύ διαφορετικά στοιχεία. Οι σχετικές αναζητήσεις στο Διαδίκτυο είναι πιο αυξημένες από ποτέ, όμως και τα ραντεβού για πολλές γνωστές μη επεμβατικές, αλλά και ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες της Κοσμητικής Χειρουργικής παρουσιάζουν εντυπωσιακή άνοδο.

Στην Κλινική Surgishape Medical Clinic συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας. Ο Ιδρυτής & CEO της Κλινικής Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης και ο Επιστημονικός Διευθυντής Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Δρ. Ευθύμογλου Κυριάκος συνεχίζουν απρόσκοπτα το χειρουργικό τους έργο τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο προστασίας του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας. Στόχος των Χειρουργών, αλλά και όλων των εργαζόμενων της Κλινικής είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, με σκοπό την διαφύλαξη και τη βελτίωση της υγείας των ασθενών.

Ανανέωση Προσώπου πριν από τα Χριστούγεννα

Οι ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες που εφαρμόζονται στη Surgishape Medical Clinic αποτελούν ιδανική επιλογή για γυναίκες και άνδρες που αποζητούν μία ολική ανανέωση πριν από τις γιορτές. Οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου στοχεύουν στην ανανέωση της εμφάνισης του προσώπου, ώστε οι ασθενείς να δείχνουν νεότεροι, λαμπεροί και ξεκούραστοι.

Ενέσεις Βοτουλινικής Τοξίνης – Botox

Πρόκειται για μία εκ των γνωστότερων και πιο αποτελεσματικών θεραπειών τη Αισθητικής Ιατρικής, η οποία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 1990. Χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των έντονων ρυτίδων, αλλά και των λεπτών γραμμών στις εξής περιοχές:

 • Μεσόφρυο
 • Οριζόντιες ρυτίδες μετώπου
 • Γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας)
 • Κάθετες ρυτίδες στόματος (ρυτίδες καπνιστή)
 • Εκατέρωθεν της ρινός

Ενέσεις Υαλουρονικού Οξέος

Είναι επίσης μία από τις πιο διάσημες θεραπείες, καθώς βρίσκει εφαρμογή σε πολλούς τομείς της Κοσμητικής Ιατρικής. Το υαλουρονικό οξύ είναι μία ουσία, η οποία παράγεται φυσιολογικά από τον ανθρώπινο οργανισμό και εμπλέκεται στις διαδικασίες ενυδάτωσης και διατήρησης της υγρασίας του δέρματος και όχι μόνο. Πρόκειται για μια γλυκοζαμίνη, η οποία έχει την ικανότητα να δεσμεύει και να συγκρατεί μόρια νερού. Η ικανότητά της αυτή αποδείχθηκε πολύτιμη τόσο στην αντιγήρανση, όσο και την αποκατάσταση και την αύξηση του όγκου για αισθητικούς λόγους.

Εφαρμογές του Υαλουρονικού Οξέος στην Αντιγήρανση

 • Γέμισμα λεπτών και βαθύτερων ρυτίδων σχεδόν σε κάθε σημείο του προσώπου
 • Διόρθωση λεπτών γραμμών
 • Αναδιαμόρφωση περιγράμματος & οβάλ του προσώπου

Αισθητικές Εφαρμογές Υαλουρονικού Οξέος

 • Αύξηση όγκου & διόρθωση σχήματος χειλέων
 • Εξάλειψη μαύρων κύκλων
 • Βελτίωση σχήματος μύτης
 • Αποκατάσταση όγκου σε γάμπες, γλουτούς & ντεκολτέ
 • Βελτίωση όψης χεριών & ντεκολτέ
 • Εξομάλυνση μετατραυματικών ουλών δέρματος

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Είναι από τις πιο απλές και αποτελεσματικές διαδικασίες της Κοσμητικής Ιατρικής. Βασίζεται στην έγχυση μικρών ποσοτήτων θρεπτικών διαλυμάτων στο μεσόδερμα, μέσω μικροενέσεων. Η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί ιδανική λύση για:

 • Την άμεση λείανση των ρυτίδων
 • Βαθιά ενυδάτωση
 • Σύσφιξη
 • Τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας

Στη Κλινική Surgishape επιλέγουμε τα διαλύματα μεσοθεραπείας της Professional Derma Jalupro. Έπειτα από την κλινική αξιολόγηση του δέρματός σας και τον προσδιορισμό των αναγκών του σας προτείνουμε το διάλυμα, το οποίο θα σας προσφέρει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Ανανέωση Σώματος πριν από τα Χριστούγεννα

 

Laser & Power Assisted λιποαναρρόφηση Smartlipo

Η λιποαναρρόφηση αποτελεί την πιο συχνά εκτελούμενη επέμβαση Κοσμητικής Χειρουργικής παγκοσμίως. Η δημοτικότητά της δεν έχει πέσει ούτε κατά την περίοδο της πανδημίας, αφού αποτελεί μία από τις επεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερο τους τελευταίους μήνες.

H Surgishape Medical Clinic αποτελεί Κέντρο Εξειδίκευσης στη Λιποαναρρόφηση στην Ελλάδα, καθώς συνεργάζεται επίσημα με το εξειδικευμένο κέντρο London Lipo Institute, Centre of Excellence in Liposuction.

Ο  CEO & Chairman της Κλινικής Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης, Instructor χειρουργικής στη Μ. Βρετανία &  Executive Member of London Lipo Institute επιλέγει να εφαρμόζει την πιο σύγχρονη μέθοδο λιποαναρρόφησης & λιπογλυπτικής Smartlipo.

Η Laser & Power Assisted μέθοδος λιποαναρρόφησης & λιπογλυπτικής Smartlipo αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Λαμβάνει χώρα σε επίπεδο ιατρείου, καθώς δεν απαιτεί γενική αναισθησία. Η μέθοδος έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς δίνει λύση σε κάθε μορφή τοπικής συσσώρευσης λίπους.

Νήματα Σώματος

Η εφαρμογή νημάτων, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα αποτελεί μια επαναστατική και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο σύσφιξης  χωρίς τη χρήση νυστεριού. Ο συνδυασμός της Laser & Power Assisted λιποαναρρόφησης Smartlipo μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει το σώμα σας, χαρίζοντάς σας ένα ιδανικό, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Τα νήματα τοποθετούνται την ίδια στιγμή, ή σε δεύτερο χρόνο στην περιοχή, όπου έγινε η λιποαναρρόφηση. Ο Χειρουργός και ο ασθενής έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε νήματα  PDO’S με τη μορφή πλέγματος, νημάτων ανάρτησης COG ή νημάτων πολυγαλακτικού οξέος για άμεσο εφέ lifting.

Τέλος οποιαδήποτε ελάχιστα επεμβατική διαδικασία μπορεί να συνδυαστεί με την εφαρμογή cocktails λιπόλυσης ή καταπολέμησης της κυτταρίτιδας για ακόμη πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες προσώπου και σώματος που αναφέρθηκαν παραπάνω, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Surgishape Medical Clinic.

Φέτος περισσότερο από ποτέ ανταποκριθείτε στην ανάγκη σας να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την ψυχολογική σας διάθεση.

Εικοινωνία Εικοινωνία