ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ( FILLERS )

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του ανθρώπινου δέρματος , που έχει την ιδιότητα να δεσμεύει μόρια νερού, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να ενυδατώνει και να προσφέρει όγκο στο δέρμα.

Με την πάροδο του καιρού και των ετών, το δέρμα χάνει μόρια υαλουρονικού οξέος, πέφτουν τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης, ως αποτέλεσμα της φυσικής γήρανσης. Το υαλουρονικό που απομένει συγκρατεί λιγότερο νερό , διότι ποιοτικά είναι ασθενέστερο. Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι να σχηματίζονται ρυτίδες, βαθιές ή μη , στις ρινοπαρειακές αύλακες , άνωθεν του άνω χείλους, οι λεγόμενες ρυτίδες του « καπνιστού» καθώς και οι ρυτίδες της «λύπης» πλάι και κάτωθεν του κάτω χείλους. Αυτές είναι οι συνηθέστερες ρυτίδες που απασχολούν γυναίκες και άντρες. Στα ιδιαίτερα εκφραστικά άτομα είναι και οι ρυτίδες στην περιοχή του μεσόφρυου, οι οποίες πολλές φορές είναι ιδιαίτερα βαθιές και δεν εξαλείφονται με την εφαρμογή της Βοτουλινικής Τοξίνης  και χρήζουν και την προσθήκη υαλουρονικού οξέος.

Γενικότερα, το υαλουρονικό ,ως filler, μπορεί να εξαλείψει κάθε είδους ρυτίδα, σε οποιοδήποτε σημείο, ιδιαίτερα του προσώπου καθώς και να βελτιώσει την εικόνα ουλών σε πρόσωπο και σώμα.

Επίσης, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να προσδώσει και όγκο σε περιοχές όπως τα ζυγωματικά και τα χείλη. Ως εμφύτευμα διαμορφώνει με εξαιρετικό τρόπο τόσο το περίγραμμα όσο και τον όγκο στα χείλη και μας δίνεται έτσι η δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα βελτιωμένο αισθητικά και όμορφο στόμα καθώς και ιδιαίτερα ελκυστικά χείλη.

Το υαλουρονικό παράγεται σήμερα συνθετικά και είναι απόλυτα ασφαλές για χρήση ως ενέσιμο υλικό (εμφύτευμα) στην αισθητική Χειρουργική και Δερματολογία. Εφαρμόζεται κυρίως για «γέμισμα» ρυτίδων και για να προσδώσει όγκο σε περιοχές που το απαιτούν. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ο ασθενής φεύγει από τον χώρο του Ιατρείου με ένα απόλυτα ανανεωμένο πρόσωπο.

Πρόκειται για μία θεραπεία ανώδυνη, αναίμακτη και απόλυτα ασφαλής, χωρίς επιπλοκές. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ιδιαιτέρως εντυπωσιακά.

Εικοινωνία Εικοινωνία

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00