fbpx
Δε - Παρ : 10:00 - 21:00 & Σαβ : 10:00 - 15:00

 

 

Laser and Power- Assisted smartlipo Λιποαναρρόφηση

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η LASER ΚΑΙ POWER – ASSISTED SMARTLIPO ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ;

H Laser και Power – Assisted smartlipo λιποαναρρόφηση αποτελεί ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.  Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική χειρουργική μέθοδο με τοπική αναισθησία που λαμβάνει χώρα σε επίπεδο Ιατρείου. Έχει άκρως εντυπωσιακά και θεαματικά αποτελέσματα και δίνει λύση σε κάθε είδους τοπική συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδας.

Η προεγχειρητική διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και σύντομη και σε πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα σε συνθήκες πλήρους αντισηψίας λαμβάνει χώρα η διαδικασία της smartlipo λιποαναρρόφησης.

Laser και Power – Assisted

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

210 99 11 800

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η LASER ΚΑΙ POWER – ASSISTED smartlipo λιποαναρρόφηση;

Πολύ μικρές τομές ( 1-2 χιλ. ) το πολύ και σε σημεία που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά από τον περίγυρό μας. Ακολουθεί η έγχυση της τοπικής μας αναισθησίας υποδορίως, στην περιοχή του λιπώδους ιστού,  με τη χρήση ειδικής κάνουλας διήθησης  για να επιτευχθεί η πλήρη αναισθητοποίηση των περιοχών που έχουμε επιλέξει. Η τοπική μας αναισθησία είναι ότι πιο σύγχρονο και ισχυρό υπάρχει, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ο ασθενής μας. ( ξυλοκαΐνη και αδρεναλίνη διαλυμένες σε φυσιολογικό ορό// Klein’s solution ). Εν συνεχεία είσοδος της οπτικής ίνας μέσω της μικροσκοπικής οπής , έτσι ώστε να ακολουθήσει η διαδικασία της λιπόλυσης και της υγροποίησης του υποδόριου λιπώδους ιστού. Με εφαρμογή ικανής ενέργειας  ( Joule ) επιτυγχάνεται σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας και ακολουθεί η καταστροφή των μεμβρανών των λιποκυττάρων και η ρευστοποίηση αυτών.  Ταυτόχρονα, το Laser κάνει και αιμόσταση.

 

ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ LASER ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ

 1. Υγροποίηση υποδόριου λιπώδους ιστού, απομάκρυνσή του εν συνεχεία.
 2. Καταστροφή λιποαποθηκών.
 3. Το Laser διεγείρει την έκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται και ταυτόχρονη σύσφιγξη της περιοχής που δουλεύουμε.
 4. Το Laser καταστρέφει τα ινώδη στοιχεία και διαφραγμάτια της περιοχής , τα οποία είναι υπεύθυνα για την ύπαρξη κυτταρίτιδας και τον λεγόμενο «φλοιό πορτοκαλιού».
 5. Αυτά τα μοναδικά επιτεύγματα λόγω της χρήσης του Laser καθιστά την μέθοδο της Laser λιποαναρρόφησης  μοναδική στο είδος της.

Εν συνεχεία ακολουθεί η λεγόμενη pre tunneling technique με τη χρήση ειδικής κάνουλας basket και ακολούθως η αναρρόφηση ( power- assisted ) και η απομάκρυνση του υγροποιημένου υποδόριου λιπώδους ιστού, χωρίς τραυματισμό των υποκείμενων ιστών, σε δοχείο αρνητικής πίεσης. Το ποσό του λίπους που αποβάλλεται ανέρχεται σε 70% με 80% περίπου του συνολικού ενώ το υπόλοιπο  20% με 30% απορροφάται και αποβάλλεται από τον οργανισμό με φυσιολογικούς μηχανισμούς. Πριν από το τέλος της χειρουργικής διαδικασίας ακολουθεί η equalization technique για να επιτευχθεί η ομοιομορφία στο αποτέλεσμα. Εν συνεχεία περιποίηση των μικρών οπών καθώς και μασάζ στην περιοχή που δουλέψαμε.

Ο ασθενής θα φορέσει ένα ελαστικό κορσέ για μικρό χρονικό διάστημα και θα επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα του, χωρίς περιορισμούς.

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

210 99 11 800

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ smartlipo λιποαναρρόφηση;

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα αντιληπτό και ολοκληρώνεται σε διάστημα εβδομάδων, ακόμα και μηνών, καθώς εξαρτάται και από υποκειμενικούς παράγοντες , όπως ο μεταβολισμός, η διατροφή, η άσκηση και ο τρόπος ζωής του ασθενούς.

Λιποαναρρόφηση με SmartLipo

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο επιτυγχάνονται εξαιρετικά και άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα, από Χειρουργούς απόλυτα εξειδικευμένους και πιστοποιημένους στην  Laser και Power- Assisted Liposuction και Liposculpture. Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πολλά και σημαντικά , για αυτό και τα συνοψίζω:

 1. Χρήση τοπικής αναισθησίας σε συνθήκες ιατρείου/ κλινικής
 2. Μικρότερος χρόνος αποθεραπείας
 3. Άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα
 4. Χωρίς ιστική καταστροφή και τραυματικές επιφάνειες – Σεβασμός στους πέριξ ιστούς
 5. Λύση σε δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις (διπλοσάγονο, γάμπες, επανεγχειρήσεις)
 6. Χωρίς σημάδια και ουλές – Οπές χιλιοστών χωρίς εφαρμογή ραμμάτων
 7. Ταυτόχρονη σύσφιγξη στην περιοχή λόγω της εφαρμογής Laser ( διέγερση έκκρισης κολλαγόνου και ελαστίνης )
 8. Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην βελτίωση της κυτταρίτιδας ( βελτίωση υφής περιοχής ) 

Το αποτέλεσμα της Laser  smartlipo λιποαναρρόφησης μπορεί να εξελιχθεί και να βελτιωθεί περαιτέρω, απογειώνοντας το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα με την άμεση ή ετεροχρονισμένη τοποθέτηση ,στην περιοχή που δουλέψαμε, νημάτων είτε των PDO’S με τη μορφή πλέγματος είτε των νημάτων ανάρτησης COG είτε των νημάτων πολυγαλακτικού οξέος με κώνους που προκαλούν ένα άμεσο εφέ lifting. Επιπλέον, συνδυάζεται με την εφαρμογή cocktails λιπόλυσης ή καταπολέμησης της κυτταρίτιδας , εξελίσσοντας το αποτέλεσμα σε μοναδικό βαθμό.

Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, που συμβάλλει στο να επιτευχθούν εξαιρετικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα σε προβλήματα τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας και αποτελεί την απόλυτα ενδεδειγμένη λύση.

Dr. Θεμιστοκλής Γαλανάκης, CEO & Founder of Surgishape Medical Clinic, Instructor χειρουργικής στη Μ. Βρετανία & Executive Member of London Lipo Institute

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

210 99 11 800

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μοναδική εμπειρία η επίσκεψή μου στην Surgishape Medical Clinic! Βοηθήθηκα ουσιαστικά με Laser λιποαναρρόφηση και παρά τα όσα είχα ακούσει τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά μοναδικά (και μόνιμα).

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα που με τη γνώση και την εμπειρία τους με βοήθησαν να νιώσω καλύτερα για τον εαυτό μου και το σώμα μου!»

Μαρία Κ

Είχα ταλαιπωρηθεί για αρκετό καιρό με δίαιτες και άσκηση για να χάσω κάποια περιττά κιλά, όμως σε ορισμένες περιοχές δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, μία γνωστή μου, η οποία είχε επισκεφτεί την Surgishape Medical Clinic, με παρότρυνε να την επισκεφτώ κι εγώ για να βρω οριστική λύση στο πρόβλημά μου.  Εκεί μου προτάθηκε από τους εξειδικευμένους ιατρούς της κλινικής να υποβληθώ σε λιποαναρρόφηση Smartlipo. Για μένα θεωρείται πλέον από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη θεραπεία για τα ψωμάκια και με την σειρά μου την προτείνω ήδη στον κύκλο μου! Δεν έχω κανένα σημάδι που να δείχνει ότι έκανα κάποια επέμβαση και το σημαντικότερο δεν είχα σχεδόν καθόλου πόνο μετά από αυτήν!

Κωνσταντίνα Ντ.

Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετική. Είχα πάντα ανησυχία για το αποτέλεσμα σε περίπτωση που έκανα κάποια θεραπεία στο πρόσωπό μου. Δεν ήθελα να φαίνομαι πολύ «παγωμένη», ούτε να χάσω τελείως την εκφραστικότητά μου. Βρήκα τη λύση στη Surgishape Medical Clinic. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα το οποίο φαίνεται εντελώς φυσικό. Καθώς το δέρμα μου είναι ευαίσθητο είχα κάποιους μικρούς ερεθισμούς στην περιοχή του κούτελου οι οποίες όμως υποχώρησαν μέσα σε λίγες ώρες. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τους ευχαριστήσω όλους για την φροντίδα τους και το ενδιαφέρον τους.

Αργυρώ Κ.

Το smartlipo είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει κάθε γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη. Το «τόλμησα» μετά από τις 2 γέννες που ναι μεν μου χάρισαν τα 2 υπέροχα παιδάκια μου, αφήνοντας όμως ταλαιπωρημένη και χαλαρωμένη την περιοχή της κοιλιάς.

Εμπιστεύτηκα την Surgishape Medical Clinic και επιβεβαιώθηκε η σωστή μου επιλογή. Ξαναβρήκα την αυτοπεποίθηση μου, πλέον είμαι και μανούλα αλλά και γυναίκα, είναι δύο ιδιότητες απαράβατες που πρέπει να συμβαδίζουν. Ευχαριστώ θερμά για όλα!

Στεφανία I.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
?>