ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η LASER

ΚΑΙ POWER – ASSISTED SMARTLIPO ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ;

Πολύ μικρές τομές ( 1-2 χιλ. ) το πολύ και σε σημεία που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά από τον περίγυρό μας. Ακολουθεί η έγχυση της τοπικής μας αναισθησίας υποδορίως, στην περιοχή του λιπώδους ιστού, με τη χρήση ειδικής κάνουλας διήθησης για να επιτευχθεί η πλήρη αναισθητοποίηση των περιοχών που έχουμε επιλέξει. Η τοπική μας αναισθησία είναι ότι πιο σύγχρονο και ισχυρό υπάρχει, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ο ασθενής μας. ( ξυλοκαΐνη και αδρεναλίνη διαλυμένες σε φυσιολογικό ορό// Klein’s solution ). Εν συνεχεία είσοδος της οπτικής ίνας μέσω της μικροσκοπικής οπής , έτσι ώστε να ακολουθήσει η διαδικασία της λιπόλυσης και της υγροποίησης του υποδόριου λιπώδους ιστού. Με εφαρμογή ικανής ενέργειας ( Joule ) επιτυγχάνεται σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας και ακολουθεί η καταστροφή των μεμβρανών των λιποκυττάρων και η ρευστοποίηση αυτών. Ταυτόχρονα, το Laser κάνει και αιμόσταση.

ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ LASER ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ

1. Υγροποίηση υποδόριου λιπώδους ιστού, απομάκρυνσή του εν συνεχεία.

2. Καταστροφή λιποαποθηκών.

3. Το Laser διεγείρει την έκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται και ταυτόχρονη σύσφιγξη της περιοχής που δουλεύουμε.

4. Το Laser καταστρέφει τα ινώδη στοιχεία και διαφραγμάτια της περιοχής , τα οποία είναι υπεύθυνα για την ύπαρξη κυτταρίτιδας και τον λεγόμενο «φλοιό πορτοκαλιού».

5. Αυτά τα μοναδικά επιτεύγματα λόγω της χρήσης του Laser καθιστά την μέθοδο της Laser λιποαναρρόφησης μοναδική στο είδος της.

Εν συνεχεία ακολουθεί η λεγόμενη pre tunneling technique με τη χρήση ειδικής κάνουλας basket και ακολούθως η αναρρόφηση ( power- assisted ) και η απομάκρυνση του υγροποιημένου υποδόριου λιπώδους ιστού, χωρίς τραυματισμό των υποκείμενων ιστών, σε δοχείο αρνητικής πίεσης. Το ποσό του λίπους που αποβάλλεται ανέρχεται σε 70% με 80% περίπου του συνολικού ενώ το υπόλοιπο 20% με 30% απορροφάται και αποβάλλεται από τον οργανισμό με φυσιολογικούς μηχανισμούς. Πριν από το τέλος της χειρουργικής διαδικασίας ακολουθεί η equalization technique για να επιτευχθεί η ομοιομορφία στο αποτέλεσμα. Εν συνεχεία περιποίηση των μικρών οπών καθώς και μασάζ στην περιοχή που δουλέψαμε.

Ο ασθενής θα φορέσει ένα ελαστικό κορσέ για μικρό χρονικό διάστημα και θα επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα του, χωρίς περιορισμούς.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ SMARTLIPO ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ;

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα αντιληπτό και ολοκληρώνεται σε διάστημα εβδομάδων, ακόμα και μηνών, καθώς εξαρτάται και από υποκειμενικούς παράγοντες , όπως ο μεταβολισμός, η διατροφή, η άσκηση και ο τρόπος ζωής του ασθενούς.

Λιποαναρρόφηση με SmartLipo

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο επιτυγχάνονται εξαιρετικά και άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα, από Χειρουργούς απόλυτα εξειδικευμένους και πιστοποιημένους στην Laser και Power- Assisted Liposuction και Liposculpture. Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πολλά και σημαντικά , για αυτό και τα συνοψίζω:

1. Χρήση τοπικής αναισθησίας σε συνθήκες ιατρείου/ κλινικής

2. Μικρότερος χρόνος αποθεραπείας

3. Άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα

4. Χωρίς ιστική καταστροφή και τραυματικές επιφάνειες – Σεβασμός στους πέριξ ιστούς

5. Λύση σε δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις (διπλοσάγονο, γάμπες, επανεγχειρήσεις)

6. Χωρίς σημάδια και ουλές – Οπές χιλιοστών χωρίς εφαρμογή ραμμάτων

7. Ταυτόχρονη σύσφιγξη στην περιοχή λόγω της εφαρμογής Laser ( διέγερση έκκρισης κολλαγόνου και ελαστίνης )

8. Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην βελτίωση της κυτταρίτιδας ( βελτίωση υφής περιοχής )

Το αποτέλεσμα της Laser smartlipo λιποαναρρόφησης μπορεί να εξελιχθεί και να βελτιωθεί περαιτέρω, απογειώνοντας το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα με την άμεση ή ετεροχρονισμένη τοποθέτηση ,στην περιοχή που δουλέψαμε, νημάτων είτε των PDO’S με τη μορφή πλέγματος είτε των νημάτων ανάρτησης COG είτε των νημάτων πολυγαλακτικού οξέος με κώνους που προκαλούν ένα άμεσο εφέ lifting. Επιπλέον, συνδυάζεται με την εφαρμογή cocktails λιπόλυσης ή καταπολέμησης της κυτταρίτιδας , εξελίσσοντας το αποτέλεσμα σε μοναδικό βαθμό. Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, που συμβάλλει στο να επιτευχθούν εξαιρετικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα σε προβλήματα τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας και αποτελεί την απόλυτα ενδεδειγμένη λύση.

Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, που συμβάλλει στο να επιτευχθούν εξαιρετικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα σε προβλήματα τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας και αποτελεί την απόλυτα ενδεδειγμένη λύση.

DR. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ, CEO & FOUNDER OF SURGISHAPE MEDICAL CLINIC, INSTRUCTOR ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ & EXECUTIVE MEMBER OF LONDON LIPO INSTITUTE

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

210 99 11 800

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ - ΠΑΡ:

10:00 - 21:00

ΣΑΒ:

10:00 - 15:00